top of page
greg-rakozy-0LU4vO5iFpM-unsplash.jpg

Werkwijze

'Een heldere aanpak van A tot Z'

"Het is veel belangrijker om te weten welke persoon de ziekte heeft dan welke ziekte de persoon heeft." Hippocrates

robert-lukeman-_RBcxo9AU-U-unsplash_edit
Stap 1

Introductie

Je maakt een afspraak voor een kort telefonisch consult (ca. 10 min.) 
 
Dit consult is geheel vrijblijvend en kosteloos en heeft als doel om te kijken of ik je kan begeleiden met de huidige klachten en de doelen die je voor ogen heeft. 
 
Natuurlijk kan er ook direct een afspraak worden gemaakt voor een intake.

john-towner-3Kv48NS4WUU-unsplash_edited.
Stap 2

Formulieren invullen

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een intakeformulier en een klachtenregistratieformulier.

Deze informatie dient als uitgangspunt voor het eerste consult. Daarnaast zal ik je vragen om bij te houden wat je precies eet en drinkt en wanneer.
 
Deze documenten ontvang ik graag ingevuld terug, tenminste 2 dagen voor het eerste consult. Resultaten van eerdere onderzoeken ontvang ik ook graag vooraf want deze kunnen zeer relevant zijn. Voor de intake zal ik al deze data zorgvuldig bestuderen

elijah-hiett-xRr9Lz3xfYs-unsplash.jpg
Stap 3

De intake

De intake duurt ca. 1,5 uur. Middels een uitgebreide anamnese gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw gezondheidsklachten (en dus niet alleen de symptomen). 
 
Als voor jou helder is welke oorzaken je huidige klachten veroorzaken, kunnen we samen aan de slag gaan met een behandelplan (stap 4). 

Indien gewenst of noodzakelijk kan er vooraf of achteraf aanvullend laboratoriumonderzoek gedaan worden ter ondersteuning van de diagnose of ter preventie. Aan het einde van de intake voer ik een bodyscan uit met de Multiscan Pro. Deze meting dient ter ondersteuning van de diagnose.

luca-bravo-1RqXSxGfb0M-unsplash.jpg
Stap 4

Het persoonlijke behandelplan

Na de intake stel ik een persoonlijk behandelplan op waarin de adviezen staan die ik tijdens het consult heb gegeven. Hierin zal ik rekening houden met jouw persoonlijke situatie en wensen. 

Dit document ontvang je een aantal dagen na het eerste consult per email. Het kan zijn dat we eerst wat onderzoeken moeten uitvoeren voordat het behandelplan opgesteld wordt.
 
In het behandelplan staan adviezen op basis van; voeding, beweging, ontspanning, bioritme, ademhaling, supplementen & kruiden.

johannes-plenio-DKix6Un55mw-unsplash.jpg
Stap 5

De follow-up

Om tot een optimaal resultaat te komen zijn er meestal meerdere consulten nodig. We zullen in samenspraak na het eerste consult een vervolgafspraak inplannen. 
 
Tijdens de vervolgafspraak zullen we de voortgang bespreken en het behandelplan verder optimaliseren.
 
Afhankelijk van de situatie zijn er tussen de 1 en 7 consulten nodig. Vervolgconsulten duren ca. 30 tot 60 minuten en kunnen ook online gedaan worden.

alonso-reyes-JCaw4DRqekk-unsplash.jpg
Niet tevreden?

Klachten

Indien je een klacht hebt over mijn werkwijze of behandeling, laat het mij dan direct per email weten. Ik zal proberen om samen tot een oplossing te komen. Mocht dit niet lukken, dan kun je terecht bij de GAT - Geschillen Alternatieve Therapeuten.​ 

Klik hier voor de GAT website 

bottom of page