top of page
hands22.png

Tarieven & Vergoedingen

Hieronder een overzicht van mijn tarieven, annulering, eventuele vergoeding door verzekeraars en prijzen van de meest uitgevoerde lab onderzoeken.

De consulten

Het eerste consult (de intake) duurt meestal 1,5 uur. Na de intake ontvang je een persoonlijk behandelplan. Afhankelijk van de ernst van de klachten of doelstelling, neemt het opstellen van het behandelplan ca. 30 tot 60 minuten in beslag (indirecte tijd). Het kan zijn dat het behandelplan pas volgt na het uitvoeren van lab onderzoek. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 tot 6 weken plaats en duren ongeveer een half uur tot een uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de klachten en doelstelling, maar ligt ergens tussen de 1 en 7 consulten. De kosten voor voedingssupplementen en lab onderzoek zijn niet inbegrepen bij de prijs. Na het consult ontvang je een factuur per mail. 

Tarieven consulten

  • Mijn uurtarief is 108,90 Euro per uur incl. BTW (90 Euro ex. BTW) Dit tarief geldt voor alle consulten, het opstellen van behandelplannen en adviezen (indirecte tijd), vervolgconsulten, telefonische en e-mailconsulten.

  • Het tarief wordt per 15 minuten gerekend.

  • Het is ook mogelijk om een consult online te doen. 

  • Prijzen voor breathwork sessies op aanvraag

photo-1518495973542-4542c06a5843_edited.
jeshoots-com-LtNvQHdKkmw-unsplash.jpg

Tarieven Lab Onderzoeken

  • EMB bloedtest kost € 169,95. Deze test voer ik in mijn praktijk uit d.m.v. een vingerprikje. De uitslag zal na 2 weken per mail worden verstuurd. Klik hier voor meer info en een voorbeelduitslag.

  • Omega3 index, Omega3 vs. Omega6 ratio en vetzuurprofiel kost € 85,00. Deze test voer ik uit d.m.v. een vingerprik. Uitslag zal na ca. 2 weken online beschikbaar zijn.

  • Gezondheids APK van OERsterk via bloedwaardentest.nl. Deze bloedtest omvat; nuchter glucose en insuline (HOMA-2 index) + Hs-CRP en Ferritine (laagradige ontsteking) + Cholesterol profiel

  • Reguliere bloedwaarden – ik werk samen met bloedwaardentest.nl, Pro Health en RP Sanitas Humanus. Kosten zijn afhankelijk van welk onderzoek er wordt gedaan. Alles is kan getest worden. Bloed wordt afgenomen op een prikpunt bij jou in de buurt.

  • Ontlastingsonderzoek - darmonderzoek (zoals microbioom + ontlastingsonderzoek, schimmels, parasieten etc.) kost tussen de € 80,- en € 340,-, afhankelijk van welk onderzoek er wordt uitgevoerd. Voor darmonderzoek werk ik samen met Medivere (GanzImmun laboratorium).

*De bovengenoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en testkits/priksets

Betaling, annulering en vergoeding

Betaling

 

De betaling geschied per bank. Je ontvangt een factuur met alle gegevens per email. Deze kunt je eventueel declareren bij de zorgverzekeraar. Op verzoek kan ik een betaallink sturen per Whatsapp (Tikkie).

 

Annulering


Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Bij annuleringen binnen 24 uur wordt de gelande gesprekstijd voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Meer info onderaan de site in mijn algemene voorwaarden.

 

Vergoedingen

Orthomoleculaire Geneeskunde en kPNI therapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Mogelijk wel als je aanvullend bent verzekerd (alternatieve geneeskunde).


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Ik ben CAT (vergoedbaar) 'level 5' therapeut.  Als je aanvullend verzekerd bent wordt mogelijk een deel vergoed door de zorgverzekering. Neem contact op met je zorgverzekering voor meer informatie over vergoedingen.

luca-bravo-1RqXSxGfb0M-unsplash.jpg
bottom of page