top of page

Missie

‘Jij beschikt over de unieke kracht om jezelf te helen’

 

Het is mijn missie om jou leider van je eigen gezondheid te maken. Ik doe dit door jou de handvatten aan te reiken die je nodig hebt om je eigen lichaam te lezen en die je helpen alarmerende symptomen te herkennen en te interpreteren.

 

De meeste van ons leven slechts een klein percentage van onze vitaliteit en optimale gezondheid door een gebrek aan lichaamsbewustzijn en kennis. Met mijn werk wens ik hieraan bij te dragen, zodat we als mensheid in een gezonde balans tussen 'body & mind' kunnen leven, waarin iedereen een kans krijgt om het maximale uit het leven te halen.

photo-1504677706860-f93ba524daf8.jpeg
ksenia-makagonova-V-TIPBoC_2M-unsplash.j

Visie

‘De aangeboren intelligentie van het lichaam’

 

Terwijl wij ons als mensheid ontwikkelde tot de moderne vorm die we vandaag de dag kennen, raakte wij als soort het contact met ons lichaam kwijt. In plaats van ons te focussen op langdurige gezondheid en het begrijpen van de oorzaak van ziekten, hebben we onze gezondheid in de handen van een jonge wetenschap geplaatst die zich richt op het oplossen van acute problemen en het bestrijden van symptomen. 

Na langdurig onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat wij als mensen beschikken over alle antwoorden om onszelf te genezen wanneer we ons afstemmen op ons lichaam en onze levenswijze. Met een holistische kijk op gezondheid kunnen we de meest recente wetenschappelijke doorbraken en inzichten combineren met een natuurlijke, intuïtieve, op ervaring gebaseerde wijsheid. Door deze twee geneeswijzen met elkaar te verenigen kan er daadwerkelijk genezing plaats vinden, en het is voor mij een eer om daar deel aan te nemen. 

bottom of page